Rijschool Ronde

 

Wil jij rijlessen volgen in  Ommen en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Ronde op het juiste adres. Met onze unieke lesmethodes en scherpe tarieven helpen wij je eenvoudig en snel op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Zoals elke leerling ben je op zoek naar de rijschool die jou de beste rijlessen kan geven tegen de laagste prijs, maar je wilt ook op een leuke manier in een mooie auto les krijgen.

Bij Rijschool Ronde kunnen wij jou al deze dingen bieden en nog veel meer voor de laagste prijs. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en hulp die je nodig hebt om met het minst aantal lessen je rijbewijs te kunnen behalen en veilig de weg op te kunnen. 

Omdat iedereen verschillend is passen wij de manier van lesgeven op elke leerling apart aan zodat je het volle rendement uit elke les kunt halen.

Schrijf je snel in een voor een (gratis) proefles. Een proefles is volledig gratis en natuurlijk het juiste moment om kennis te maken met onze unieke lesmethodes en om onze instructeur te leren kennen.


TARIEVEN 

Rijlessen bij Rijschool Ronde doe je altijd tegen een scherp concurrerend tarief. Een losse les kost bij ons (momenteel) maar € 57,-. Ook is het mogelijk om bij ons een All-In Pakket af te nemen. Met dit pakket ben je heel voordelig gegarandeerd van een x aantal rijlessen en praktijkexamen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.  In overleg mag er in 3 maandelijkse termijnen betaald worden. 


MEER INFORMATIE OVER ONZE RIJSCHOOL

Wil je meer informatie over rijlessen bij Rijschool Ronde of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Ik sta je graag te woord. Ik ben telefonisch en per email bereikbaar via onderstaande contact gegevens of via het contactformulier op onze site. Mocht je je al willen aanmelden voor de rijlessen vul dan het contactformulier ook in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

contactformulier

e-mail                : info@rijschoolronde.nl

Mobiel nr.       : 06-36206874


.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info